Nobifix schutting plaatsen: de voordelen van Nobifix hout

Over ons
Aannemers en bouwbedrijven

Welkom! Ik ben Filip en ben een jonge bouwondernemer. Via deze blog wil ik graag met anderen overleggen. Als aannemer moet je zowel je administratie, je personeel en vooral je klanten goed verzorgen. Dit is niet altijd zo makkelijk te combineren. Ik heb te maken met zowel schrijnwerkers, metsers, loodgieters en nog zo veel meer. Elk op zich vergen deze een eigen aanpak. Of bijvoorbeeld 'wanneer geef je een klant korting?' of 'hoeveel zal ik dit jaar investeren?'. Het zijn vragen die toch maar op je afkomen, niet? Daarom post ik hier graag mijn ervaringen en mijn verhaal hoe ik het aanpak. Ik wens jullie heel veel leesgenot!

Nobifix schutting plaatsen: de voordelen van Nobifix hout

12 mei 2021
 Categorieën: Omheiningen, Blog


Ben jij op zoek naar een schutting met de natuurlijke uitstraling van hout en de stevigheid van metaal? Dan biedt een Nobifix schutting de ideale oplossing. Deze duurzame houten schutting heeft alle eigenschappen en uiterlijke kenmerken van hardhout, maar dan tegen een zachter prijsje. Een schutting van Nobifix hout zorgt voor privacy in de tuin en is een schitterende aanwinst voor jouw tuin.

Eigenschappen van Nobifix hout
Als je op zoek bent naar een mooie en stevige schutting, zijn er verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Zo heb je onder andere de keuze uit een schutting van beton, (hard)hout, aluminium en zelfs kunststof. Het is belangrijk dat je kiest voor een stevige en duurzame schutting die lang mee gaat. In Nederland kan het flink waaien en je wilt natuurlijk niet dat een goede storm jouw schutting losrukt. Een van de betere schuttingen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, zijn schuttingen van Nobifix hout. Dit materiaal heeft dezelfde kenmerken als hardhout: zo gaat Nobifix lang mee, heeft het een luxe uiterlijk en een levensduur tussen de 20 en 30 jaar. Het voordeel van Nobifix is dat het vele malen goedkoper is. Nobifix is een innovatieve houttechnologie die een waanzinnig lange levensverwachting geeft aan naaldhout.

Duurzame Nobifix schutting
Nobifix heeft een zeer lange levensduur en is een uitstekend alternatief voor kunststof en tropisch hardhout. Een bijkomend voordeel op het gebied van duurzaamheid, is dat het hout uit Europa afkomstig is. Hierdoor hoeven er weinig transportbewegingen plaats te vinden en is er minder brandstof nodig om het hout op de uiteindelijke plaats van bestemming te krijgen. Ook wordt deze houtsoort gekapt op basis van Europese regelgeving. Je weet dus zeker dat dit volgens de regels verloopt.

Mooie natuurlijke uitstraling
Het hout is afkomstig van Europese naaldbomen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Doordat het hout wordt bewerkt met innovatieve houttechnologieën, ontstaat er een extreem duurzame houtsoort met een lange levensverwachting van gemiddeld 25 jaar. Wanneer je voor een schutting van Nobifix hout kiest, kies je voor een mooie, duurzame en natuurlijke schutting waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Er is geen onderhoud nodig om de schutting zijn uitstraling te laten behouden. De houtsoort past in vrijwel iedere tuinstijl. Door de krachtige en degelijke uitstraling van de afscheiding krijgt je woning een meerwaarde, doordat het totaalplaatje klopt. Mocht je ooit besluiten om te verhuizen, zal je merken dat de duurzame, sterke schutting een pluspunt is voor veel mensen. Er is namelijk een duidelijke erfafscheiding en de schutting zorgt voor privacy in en rondom de eigen woning.

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van Schuttingbouw van Schijndel.