Badkamerrenovatie

Over ons
Aannemers en bouwbedrijven

Welkom! Ik ben Filip en ben een jonge bouwondernemer. Via deze blog wil ik graag met anderen overleggen. Als aannemer moet je zowel je administratie, je personeel en vooral je klanten goed verzorgen. Dit is niet altijd zo makkelijk te combineren. Ik heb te maken met zowel schrijnwerkers, metsers, loodgieters en nog zo veel meer. Elk op zich vergen deze een eigen aanpak. Of bijvoorbeeld 'wanneer geef je een klant korting?' of 'hoeveel zal ik dit jaar investeren?'. Het zijn vragen die toch maar op je afkomen, niet? Daarom post ik hier graag mijn ervaringen en mijn verhaal hoe ik het aanpak. Ik wens jullie heel veel leesgenot!

Badkamerrenovatie

16 maart 2017
 Categorieën: Aannemers, Blog


Gedateerde badkamer...
De badkamer is aan vernieuwing toe...Tegels zijn uit de mode, het toilet is verouderd en de douche geeft na veel gesputter een beetje water. Dan is deze ruimte hard toe aan iets anders. Kijk eens online een beetje rond en probeer op een aantal websites voor badkamers informatie te verzamelen. Loop ook eens een badkamerzaak binnen en laat U inspireren. Dit is de gemakkelijkste manier om te kijken wat er zoal op de markt is en wat de kleuren en materialen zijn die tegenwoordig worden gebruikt. Goed inmeten is belangrijk. Zet al uw wensen op papier en ga kijken of u zelf dingen kunt gaan doen, dit scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten. Bent u echt van plan om al het sanitair te vernieuwen dan is het misschien verstandig om alles op dezelfde plek te laten. Dat is dan de goedkoopste oplossing. Er hoeven dan geen leidingen te worden omgelegd.

Stappen ondernemen
Om goed voorbereid te werk te gaan gaan is het dus belangrijk een plattegrond samen te stellen. Maak deze zo simpel mogelijk en kijk bij de badkamerwebsites voor tips en goedkope oplossingen. Bedenk wat u zelf allemaal kunt doen tijdens de badkamer renovatie. Slopen wat met een beetje beleid gebeurt kunt u zelf doen. Elektriciteit is iets waar een professioneel vakman voor nodig is. Onverstandig om zelf met gekleurde draadjes aan de slag te gaan. Heeft u verstand van snelkoppelingen? Dan is het verleggen van leidingen een fluitje van een cent. Mocht dit niet het geval zijn, dan overlaten aan de vakman. Sanitair plaatsen hoeft niet moeilijk te zijn. Een toilet kan door een klusser die twee rechterhanden heeft gemakkelijk worden gerealiseerd. Ook een douche ophangen hoeft geen probleem te zijn. Betegelen van wanden ziet er vaak moeilijker uit dan het in werkelijkheid is. Mocht u dit echter nooit hebben gedaan, laat het dan doen door de vakman. Het is heel vervelend om jarenlang tegen een scheef betegelde muur aan te kijken.

Badkamer renovatie laten doen
Er zijn honderden bedrijven die uw badkamer in een aantal dagen kunnen renoveren. Zij hebben de juiste spullen en ervaring. Heeft u totaal geen ervaring met bouwklussen, elektriciteit en sanitair? Dan is de beste keus om een goede aannemer te vinden en de klus door hen te laten klaren. Een badkamer renoveren wordt zo ongeveer éénmaal per misschien 20 jaar gedaan omdat dan de meeste spullen aan vernieuwing toe zijn. Vooral oudere woningen uit de jaren '30 zijn er bij gebaat om een deskundig team aan te laten werken. Met oude huizen en badkamers kun je zomaar voor gekke verrassingen komen te staan. Kijk voor meer tips over badkamer renovatie op de diverse websites zoals De Badkamervakman.nl / Nirox BV.